Geil

Over de heg

Janny had Jan gebroken. Ze ging naar de smeerkelder en haalde de roosters van de kooi. Jan kwam uit zijn kooi en knielde voor Janny en kuste haar voeten. Janny drukte haar rok tegen haar benen om te zien hoe de man zich aan haar voeten wierp en zijn onderdanigheid aan haar toonde. “op!” zei ze zacht en Jan gehoorzaamde. hij stond naakt voor zijn meesteres. Ze betaste zijn spieren en lachte omdat ze deze fitte man totaal verslagen had. Ze liet Jan haar bovenarmen voelen en kussen en Jan moest het uitspreken: “je bent sterker, ik heb van je verloren, Janny!” zei hij met trillende stem tegen de rijpe vrouw van 65. Een traan liep over zijn wang. daar stond hij, naakt tegenover een rijpe klassieke gilf, gekleed in wollen rok en pumps die een kop kleiner was dan hij, die hem in de pan had gehakt.

Jsnny speelde met zijn lul en keek hem aan. met haar dij duwde ze haar wollen rok tussen de benen en tegen de ballen van Jan. “Kan je wel, vechten met een dame. Jij verdient een lesje”. Ze zette haar voet op een stoel en legde Jan over haar knie. Hij voelde haar zachte rok tegen zijn lul en ze begon hem te slaan op zijn billen. Jan moest de klappen tellen en snikkend telde hij achttien, negentien, twintig! Haar vlakke hand maakte zin billen rood en het ketsen klonk hard. na 20 klappen duwde ze Jan van haar schoot en pakte ze schoonmaakspullen. Nu zij hem gebroken had moest de man als haar huisslaaf voor haar poetsen en werken in haar tuin. In huis moest hij naakt werken en in de tuin moest hij ter vernedering in rokken en topjes werken terwijl zijn meesteres op het terras genoot van de macht over de man. Soms werd ze geil en dan moest Jan voor haar knielen en haar kut likken. In huis sloeg ze haar slaaf met een rijzweepje en een enkele keer duwde ze hem over de tafel en neukte zijn paal en soms nam ze hem met een voorbinddildo.

In haar kelder moest Jan krachttraining doen omdat zij vond dat ze meer weerstand wilde want ze had nog wel zin in af en toe een rondje worstelen met hem, maar alleen als hij het langer dan een half uur kon volhouden tegen haar. Ze genoot dan van het zweten en kreunen van haar krijgsgevangene en de mannelijke spieren die zij bedwongen had. Jan was niet de eerste man die verloren had van Janny maar wel de grootste. Ze werd er elke keer weer geil van als ze daar aan dacht en dan nam ze Jan mee naar bed en neukte ze hem woman on top

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *