Geil

Jannie krijgt weer straf

Jannie strompelde de kleedkamer in van de supermarkt waar ze werkte, om zich in haar werkkleding te gaan steken. Voor een fucking 4 uur moest ze op komen draven, wat kut hee, dacht ze bij zichzelf. Ze voelde het sperma nog plakken tussen haar bovenbenen en netkousen in, terwijl ze licht hijgde en gewoon uitgewoond en kapot was. Haar geile dekhengsten had ze zelf uiteindelijk nog uitgedaagd voor ze dus net de deur uit wilde stappen bij hun, en dat had ze beter niet kunnen doen. En dit nadat ze al een uur of drie gegeild had met ze, maakte ze toch deze fout met haar geile mannen. En ze hadden haar verdorie nog een keer of twee te pakken genomen hierna. Joop scheurde toen het slipje van haar kont af en Bo trok haar bh van d’r lichaam af en kapot, terwijl haar jurkje zat opgerold om haar middel heen. Daarna kon ze opnieuw op haar knieën gaan zitten en de mannen probeerden tegelijk hun 2 dikke pikken in haar mond te schuiven, wat haar niet lukte. Ze bekeek zich in de spiegel van de kleedkamer en zag hoe het witte gedeelte van haar ogen, gekleurd en licht met bloed doorlopen was. Jezus, wat was ze compleet uitgewoond zeg, zoals nu hadden de jongens haar nog nooit te pakken genomen. Nadat ze de jongens opnieuw hard had gepijpt, toen werd ze opnieuw in de sandwich gemangeld, waarbij tegelijkertijd haar twee gaatjes opnieuw met pik werden opgevuld. Opnieuw kon de geile Jannie haar multi orgasmes niet tegen houden, en genoot ze maar opnieuw van de twee pikken in haar sletterige twee gaatjes, die telkens weer kleine orgasmes op wekten bij haar. Ze spoot nog enig licht vocht over de lul van Bo heen, maar de fut was toen wel bijna helemaal uit haar kutje. Joop spoot na enige tijd haar kontgaatje opnieuw vol, terwijl Bo haar kut volspoot in reservetijd. Ze stond vlot op en rolde het jurkje weer over haar lichaam heen om zich aan te kleden, terwijl het sperma nog uit haar kutje en kontje drupte, en waarbij ze een grappige sarcastische grap richting haar vaste trio-mannen maakte. Dat had ze beter opnieuw niet kunnen doen, want ze had nog extra straf tegoed van haar mannen.

Ze pakte haar tas van tafel en propte haar roze dildo en nog wat spullen erin, om vlot te vertrekken en keek met een schuin oog naar de nog stijve lul van de altijd potente Bo. Omdat ze twee keer een afspraak met hun had afgezegd, zou ze extra straf krijgen, dat was haar duidelijk gezegd. Bo was nogal erg potent en zijn lul was nog steeds hard, toen Jannie opnieuw die sarcastische grap maakte. Voor een tweede keer die middag wilde ze het huis van Joop verlaten, nadat ze verdorie met wat pauzetjes tussendoor, toch een uur of drie gegeild had met haar mannen. Verdomme Bo, ik denk dat jij die slet nog maar een keer op je lul moet nemen, dat mokkel heeft gewoon nog meer straf nodig. Hierbij greep Joop haar vast en ze voelde hoe hij haar jurkje omhoog trok en zijn vinger in haar kut stak. Voel die kut joh, zei hij tegen Bo, die geile slet is nog steeds nat in die spuitkut. Ja hijgde Jannie met de arm van Joop om haar nek heen, vind je het gek dat ik nat ben. Jullie spuiten me een paar minuten geleden weer vol, ik kan niet meer hoor, ik ben echt kapot nu. Jij hebt niks te willen mevrouw Del Sletto, we hadden je gewaarschuwd dat je nog straf tegoed had, zei Joop. Nee nee nee, gilde Jannie, maar ze wist al dat ze hier niet mee weg ging komen bij hun. Joop vingerde haar kut en merkte hoe haar kutje toch nog licht spoot, terwijl Bo op haar reet sloeg. Jannie kroelde op de vingers van Joop en lachtte alweer geil. Ze was best moe maar Joop vingerde gewoon weer leven in haar moeilijk verzadigbare kut. Joop deed zijn armen om haar nek heen en drukte haar voorover en naar beneden toe met haar gezicht, terwijl Jannie een gil gaf van de spanning. Bo sloeg op haar kont en Jannie genoot ervan, tot Bo na enkele minuten zijn harde lul opnieuw in haar kut ramde met een keiharde stoot, terwijl ze voorover gebukt werd gehouden door Joop. Oeh oeh oeh, hoorde ze haar kreunend zeggen, ik kan niet meer jongens ik kan niet meer. Nou zei Joop, jouw slettekut horen we nog steeds licht soppen. Dus zolang jouw kutje sopt, al is het licht, dan heb jij nog niet genoeg. Joop stond wat schuin voorover met Jannie in zijn armen voorover gebukt, en voelde haar gezicht tegen zijn lul aan. Bo ketste in haar kut rond en Joop opperde dat Jannie nog maar ff op zijn lul moest zuigen. Ze trokken haar mee terwijl Bo zijn lul in haar liet en uiteindelijk liet Joop zich zakken op de stoel in de gang. Jannie zoog meteen op zijn lul toen Bo haar op d’r knieën drukte, en Bo paalde zijn lul opnieuw in haar. Jannie merkte dat de lul van Joop maar een beetje hard werd, nadat hij toch drie keer was klaar gekomen. Bo had haar nu voor de zevende keer te pakken, die was altijd super potent. Haar kutje voelde droger aan en uiteindelijk lukte het haar niet meer om zijn lul in haar droge kutje te houden. Ze lieten haar omhoog komen en ze zag hoe haar beide mannen, een stijve lul en half stijve lul voor haar gezicht aftrokken. Joop kwakte uiteindelijk nog een straal of vier sperma over haar gezicht heen met zijn half harde paal en Bo spoot nog wat druppels over haar heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *